Северна Каролина

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Северна Каролина

Имот за продажба в Северна Каролина

Северна Каролина граничи на юг с Южна Каролина и Грузия, на запад с Тенеси и на север с Вирджиния

През 1580 г. 20 години преди британските заселници да се заселят в Джеймстаун, "Изгубената колония на остров Роаноу" странно изчезна от това, което ще стане Северна Каролина. В допълнение към легендата, оставащите останки от това селище в Северна и Южна Америка е окръг Дар, покрай Външните банки, на име Вирджиния Дар, първото английско дете, родено от тази страна на Атлантическия океан.
Въпреки неизвестната трагична съдба на онези оригинални заселници, хората продължават да идват в Северна Каролина и те продължават да го правят в значителни количества. 14-ата най-бързо развиваща се страна в САЩ, Северна Каролина регистрира ръст на населението от над 5% между 2010 и 2015 г. Сега е деветата най-многобройна държава с около 10 милиона жители. Около 69% от северните каолини са бели, 21% са черни, 8% са испанци, 2% са азиатски, 2% са мултиракови и 1% са американци.

Северна Каролина привлича трансплантации с разнообразната си топография, благодарение на апалачианците на запад, хълмовете на централен Пиемонт и крайбрежната равнина и плажовете на изток. Държавата се радва на обикновено лек климат, голямо разнообразие от възможности за отдих и сравнително достъпни свойства.

В Шарлот, най-големият град в държавата, средната стойност на къщата е около 188,033 долара, докато в столицата на държавата Рали е $ 223,046.

Северна Каролина е в южната част на Съединените щати с много различен пейзаж, събиращ се от плажовете на Атлантическия океан до планинския сорт Appalachian. Шарлот, най-големият град, е домът на футболния отбор Каролина Пантерс и музеи като Залата на славата на НАСКАР.

Шолотът за недвижими имоти на Шарлот е преминал през 2017 г. без големи смущения и експертите са оптимисти, че 2018 ще донесе същото.

 Гледайки назад миналата година, всички големи сектори на имоти в Шарлот изглежда просперират. Първата офис кула в Северна Каролина е нараснала, първата построена е офис кулата.

Skyline в тръбопровода, както се вижда от крановете, които прекъсват хоризонта на Шарлот.

 Въпреки това, под фурната на силата имаше няколко пукнатини. В Северна Каролина Северна Каролина търгува в Северна Каролина. Северна Каролина, която е изтласкала процентът на незаетостта до почти 22%, приблизително четири пъти по-висок от градския стандарт.

 Пазар на недвижими имоти, както жилищни, така и търговски. Тези прогнози се основават на агенти по недвижими имоти, както в рекорда, така и извън него.

Ако се интересувате от Северна Каролина или от Шарлот, знаете колко здраво е пазарът: през ноември имаше само 2,3 месеца на разположение, доста под 4-6 месеца, които специалистите по недвижими имоти смятат за балансиран пазар.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

НОВА КЪЩА ЗА ПРОДАЖБА НА НИСКИ РАЗХОДИ, ПЪЛНА СИСТЕМА ЗА СИГУРНОСТ, ПОДОБРЕНА, ПОДХОДЕН !!!
Красавеца 3BR / 3BA дома в търсен Марвин Estates. Изключително частните дворни характеристики: голям вътрешен двор, In-Ground басейн, и Беседка чудесн...
Cod. 21584

За продажба Къща в стопанство, Северна Каролина, Raleigh, johnston, 133 samantha dr

473,955.76BGN
За продажба
Къща в стопанство

150.97 m²
Story пълно предна веранда 3 2 бани 133 Саманта д-р Гарнър NC27529 USA. Interstate i40 крайбрежие 120миля, 250 мили от планината. 10 часа във Флорида ...
Cod. 19494

За продажба Къща в стопанство, Северна Каролина, Charlotte, Charlotte, 5424 Amado St

77,556.40BGN
За продажба
Къща в стопанство

119.29 m²
Този дом предлага много потенциал с три спални, 1 баня, ограден двор, складови помещения, големи стаи, трябва да видите да оцените този дом. Големи за...
Мнения, Мнения, Гледка! Независимо дали търсите за величествени Преглеждания долина, Пиемонт Разглеждани, слоеве от сини върхове, Creek имоти, езер...
Cod. 16836

За продажба Къща в стопанство, Северна Каролина, Asheville, Brevard, Slick Rock Mountain Road

3,016,082.13BGN
За продажба
Къща в стопанство

157.94 m²
Brevard е постоянно класиран от национални публикации като един от Америка "Най-малките градове и един от Америка " най-добрите места да се пенсионир...
Cod. 10044

За продажба Земеделска земя, Северна Каролина, Charlotte, Charlotte, Charlotte

603,216.43BGN
За продажба
Земеделска земя

60 m²
Красива площ от 40 акра половина залесени и половина земеделска земя. Всички пътни лице, с doublewide мобилен дом.
Cod. 9574

За продажба Земеделска земя, Северна Каролина, Charlotte, Charlotte, Charlotte

12,926.07BGN
За продажба
Земеделска земя

11000 m²
Голямо парче земя. Плоски и С канализационни, електрически и водите
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB